top of page

Chalet plaatsen

De levertijd inclusief het plaatsen van uw chalet bedraagt ca. 12 weken; daar sommige delen voor uw droomchalet speciaal gemaakt moeten worden. Denk b.v. aan uw luxe keuken naar eigen wens en kleur met b.v. een oven, vaatwasser, koelkast (met of zonder vries gedeelte), gasplaat of inductie plaat, afzuiging e.d. Daarnaast is het intensief werk om een chalet te bouwen. Het is immers een compleet ingericht thuis.

Op moment wanneer de exacte datum bekend is, wordt met U de leverdatum en tijd besproken en het chalet transport wordt geregeld. Het chalet wordt met een dieplader zo dicht mogelijk naar de locatie gebracht. In voorgaande gesprekken is al duidelijk gebleken of er b.v. een kraan benodigd is.

Zo ja, staat de kraan al paraat op locatie en wordt het chalet met de kraan verplaatst. Staat het chalet weer op de grond, zal deze met behulp van een voertuig (heftruck, tractor) op zijn plaats worden gezet. Daar wordt de chalet netjes recht in geparkeerd.

Het middelste gedeelte van het chalet staat op wielen. Het voorste en achterste gedeelte wordt met tegels opgevuld, zodat uw chalet waterpas en geheel in balans op zijn plek staat.

Bij het plaatsen van een chalet is het belangrijk dat deze wordt aangesloten op nutsvoorzieningen. Dit zijn gas, water en elektriciteit, wat het woongenot verhoogt. Het aansluiten gebeurt door een gespecialiseerd bedrijf. Staat of komt uw chalet op een vakantiepark te staan, kan het vakantiepark de aansluitingen verzorgen. Informeer vooraf naar de mogelijkheden en de kosten; gaat het vakantie park het chalet aansluiten of gaat Chaletbouw-KC dit doen ?

Is iedereen tevreden, wordt alles, wat eerder besproken is, zoals b.v. platen rondom het chalet, netjes afgewerkt

Dan komt het verwachte moment van overdracht.

Chaletbouw-KC

Chaletbouw-KC

Nuttige links

Chaletbouw-KC
is gevestigd in Noord-Limburg,
in de plaats Venray
  • Pinterest
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • tjilpen
  • Facebook Social Icon
Bel ons voor meer info:
+31(0)6 - 57 54 22 81
+31(0)478 - 58 54 42 
E-mail:
Kc@plex.nl

© 2020 by Chaletbouw KC

Proudly created by me, myself and I

bottom of page